Nothing is ever carved in stone

Saknad

Kategori: Vardag

I förrgår åkte C till Mallorca med sin släkt (på sin mors sida). Känns väldigt tomt, saknar honom något så fruktansvärt. Men han har det hyffsat ändå, trots att han brände sig... Men det är smällar man får ta, haha. Fick ett samtal förut av honom. Så härligt att höra min älsklings röst, veta att han mår bra och saknar mig. Det gör allt genast lite lättare. Ville inte lägga på, men det är ju tyvärr dyrt, så han lovade att ringa mig imorgon också. 
 
Skulle vilja hitta på något för honom, när han kommer hem. men vad? Vet ju inte vilken tid han landar här på fredag. Någon som har tips och idéer på  vad man kan göra?

I förrgår så var det även välkomstfest på Nöjes för alla universitetsstuderande. Träffade klassen innan allt börja, snackade lite och så.Sen drog Malin och jag hem till mig för att röka vattenpipa, tyvärr så fattades det en del av den, lite töligt när hon tagit med den och allt. Men vi överlevde. Drack lite, pratade och drog oss mot stan. träffade det "gamla" tjejgänget vid score, Sara hade kommit hem från Uppsala så vi passade på att umgås med dom innan vi skulle vidare.

Kom till Nöjes, träffade på en klasskamrat i kön in och pratade lite med honom. Väl inne så tänkte vi spela lite bowling, då det var gratis. Men kön var 5 år lång så vi bestämde oss för att gå och lyssna på Amanda Jensen istället. Stod och diggade där en stund, träffade lite mer folk och så. Efter att hon slutade spela så befann vi oss i rockbaren (mitt favoritställe där inne) lyssnade på bra musik, tog en cider och dansade lite. Men det var inte så överdrivet roligt, så vi gick tillbaks till Score igen och träffade tjejerna. Hade allmänt kul bara.

Tog bussen hem vid 01.00, då jag var trött och tvungen att ge min katt lite mat. vid en hållplats så satte sig ett par längst bak i närheten av mig och diskuterade en hel del, båda väldigt packade. Tyckte synd om dom och gillade inte att höra bråket. Insåg att jag och C håller ungefär på såvis, men inte om samma ämnen då.Vilket fick mig att bli ledsen. Alkohol och ledsamhet är ingen bra kombination. Men jag överlevde, snackade med en vän på msn och lugnade ner mig. Han är snäll när han vill det :P

Sen vaknar jag dagen efter på soffan^^ Tog mig inte till sängen, lite illa måste jag säga.

Nu ligger jag här med datorn i knäet och myser med Isra, min katt. tur att man inte är helt ensam i alla fall.
Nej, nu ska jag försöka äta lite, sen ska jag titta på film.

ses!