Nothing is ever carved in stone

Inte lätt att vara glömsk...

Kategori: Vardag

Hade tänkt att uppdatera bloggen dagligen, ja se hur det gick. haha. Har tyvärr haft andra saker att tänka på tyvärr, har inte mått så jättebra för tillfället. Händer mycket och jag vet inte vad jag ska göra. Men nu är jag tillbaka.

Jag har fått en hemsk dygnsrytm och verkar inte lyckas vända på det. Nu är det visserligen helg så det borde vara ok. Men på måndag då? Ny skolvecka. Får bara skärpa mig helt enkelt. Har någon tips på hur man bäst vänder på dygnet? Skippa att hålla sig vaken hela natten. Been there done that ;D
Har nollesittning imorgon också med klassen b.la. Vet inte om jag vill dit längre, men jag borde eftersom jag har betalat. *Suck* Nåja, det lär ju märkas.
Imorgon står iallafall städning på schemat. Ta lägenheten grundligt som bara den. Kommer ta lång tid med måååååååånga pauser. Men gjort ska det bli. Känner att det är nödvändigt. Senare ska jag försöka ta mig in till stan och köpa ett par skor. Måste nog skylla på min syster som har gjort mig lite för intresserad av skor. Det är iallafall om man ska tro Chris. Men jag vet inte, mår nog bäst av att inte veta ;) haha.
Sen kanske det blir att träffa en gammal kompis, snacka lite och sådär. Men vi får se hur det tar sig. Brukar alltid bli ändrat i sista minuten med den människan. Så det blir spännande att se.

Inte det roligaste inlägget som har skrivits. Men som jag nämnde tidigare, jag mår inte tiptop. Men lovar att jag kommer rycka upp mig.

Vi ses fôlket!

                                    
Nåt av dessa par blirre =)   Mig i helbild                Close-up    


Bjuder på två bilder av mig själv, visa att jag existerar på riktigt, typ. Hahaha