Nothing is ever carved in stone

Bästa rubriken ever?

Kategori: Pain will do me good

Ändrade headern lite, för ärligt... Texten passar mig, ellerhur?

Jag har så länge jag kan minnas försökt att passa in för att andra ska gilla mig, slippa känna mig som den konstiga ungen som ingen ville vara med. För det var vem jag var, och det fick folk mig att må dåligt över.
Men i gymnasiet så ändrades allt, i alla fall när jag hade lärt känna människor. Jag har exprimenterat med olika stilar och vet fortfarande inte vem jag är helt, jag vet vem jag är som person och hur jag vill bli. Det jag har kvar är att hitta mitt sätt att uttrycka mig själv på. För jag har aldrig varit en person som gått inom normen för "normal". Jag trivs med att vara udda nu, tog bara tid att förstå det. Trots det så känns det ibland lättare om jag kunde vara som alla andra, känns som om jag försöker fortfarande. Det tar tid att hitta sig själv.... Men jag är mig själv, vilket sticker folk i ögonen, antagligen därför jag fått en massa gliringar i mina dar. Men jag står kvar stark. Ska jag alltid göra.

Sådär, nu fick mitt byte plötsligt en mening.. Ja för er som inte visste hur jag tänkt, vilket kan vara bra. Allt jag hade att säga just nu. Ses




Oh yeah, I know you like it ;)