Nothing is ever carved in stone

Sjuker

Kategori: Vardag

Passar på att skriva här nu när jag kan. Har väl iofs alltid kunnat om jag verkligen ville. Men det har varit så mycket runtomkring och då tappar man lusten att skriva.

Tony har i vilket fall varit här i helgen, mysigt som vanligt. Men jag blev sjuk i fredagskväll så jag lär inte ha varit allt för mycket sällskap tyvärr. Så jag har mest sovit. Men det blev även en massa filmtittande, godis och vi lyckades handla lite så jag överlever själv nu tills jag blir frisk. Soppa ftw!

Sen blir jag så trött på vissa människor... Speciellt de som vill förstöra. Sen är det så mycket annat med... Även om jag kallar det här för min dagbok så känner jag att jag inte kan skriva exakt vad som helst. Ni som läser kan ibland få hintar om vad det kanske kan vara. Men pga vissa idioter (som hotat att förstöra för mig och Tony) så varken kan eller vill jag skriva för mycket här. Vill inte att de ska få bensin på den låga de försöker hålla vid liv, även om de inte lyckas speciellt bra. Vill inte ge dem en minsta chans till att komma emellan.

Händer även annat och det blir jobbigt tillslut.


Men jag försöker fokusera på flytten istället. För då spelar det absolut ingen roll vad idioterna försöker med.